Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Paffen Sport

Paffen Sport

Siden 1988 har Paffen Sport været førende producent af kampsport i Europa. Paffen Sport leverer, hvad du har brug for: Daglig og praktisk kampsport udstyr.

Virksomheden har flere årtiers erfaring som aktive boksere ved de, hvad der er behov for i daglig træning og hårde konkurrenceforhold. Dette gælder både fagfolk såvel som interesserede begyndere, lejlighedsvise fritids- og fitness-atleter eller ambitiøse amatører.

Høj kvalitet og værdi for pengene gearet til de aktive menneskers behov står i spidsen for alle deres produkter. Paffen Sport arbejder konstant på at udvikle deres produkter for at hjælpe med at forme udviklingen af kampsport med innovative produkter.

Top atleter har benytett sig af Paffen Sports produkter på grund af den høje kvalitet. Her kan nævnes: Regina Halmich, Vitali og Wladimir Klitschko, Dariusz Michalczewski, Felix Sturm, Markus Beyer, Sven Ottke, Arthur Abraham, som blot er nogle få succesfulde boksere som har bokset med deres udstyr.

Paffen Sport Boxing produkter opfylder ikke kun de høje krav til professionel boksning. Alle kampboksere, der dyrker deres sport med lidenskab og dedikation, kan stole på Paffen Sports professionelle bokseudstyr - i træning, sparring eller konkurrence.

Derfor arbejder de konstant på at udvikle nye produkter og gøre de eksisterende endnu bedre.

Hos Presenco Sport har vi blandt andet: Boksehandsker, bandage til boksning, skridtbeskytter og sandsække til boksning.

Læs mere om Paffen Sport her

Henter produkter ...