Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00

Rabatkoder


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle rabatkoderne!


Introduktionsforløb


Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrevsforløb modtager du branchens bedste tilbud.

Når du tilmelder dig, bliver du automatisk modtager af et forløb på 9 nyhedsbreve, som bliver sendt med jævne mellemrum henover de næste 9 uger. Udover forløbet bliver du også medlem af vores kundeklub og modtager vores ugentlige nyhedsbrev.

I dette forløb får du et godt indblik i, hvem Presenco Sport A/S er som virksomhed, hvem der sidder bag skærmene og bliver løbende forkælet med en række rabatkoder.

Vi glæder os til at holde dig orienteret med inspiration, produktnyheder og gode tilbud.

Er du nysgerrig så kan du finde et arkiv over vores tidligere udsendte nyhedsbreve lige her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig forløbet med alle rabatkoderne og modtag de seneste nyheder fra os bl.a. nye produkter, tilbud og specielle kampagner.


Rabatkoderne


Vi tilbyder rabatkoderne på billedet. Tidligere kampagnekoder er samtidig udløbet. Rabatkoder kan ikke benyttes i kombination med andre rabatkoder.

Når du først er tilmeldt nyhedsbrevet kan rabatkoderne genbruges på fremtidige ordrer eller indtil nyt rabatkoncept lanceres.

Står du og mangler en rabatkode til et konkret køb ringer du bare +45 7550 6011, så oplyser vi rabatkodenStudierabat & Seniorrabat


Vi tilbyder studierabat til alle studerende, der kan fremvise et gyldigt studiekort. Det samme gælder alle pensionister, som kan fremvise et gyldigt pensionistkort.

For at opnå studierabat, skal du blot sende et billede af dit studiekort til post@presencosport.dk, hvorefter vi sender dig rabatkoden.


Videoguide


I denne video, viser vi hvordan man indsætter rabatkoder, når man opretter en ordre.Follow Us

Du kan også følge vores nyheder på LinkedIn, Facebook og Instagram!