Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Personvægte

Personvægte | Analysevægte

Leder du efter personvægt, badevægt eller søjlevægt med justerbare lodder? Så er det slut med at lede, for her kan du finde hvad du skal bruge.

Personvægte er perfekte til badeværelset. De er nemme, at hive frem, og nemme at gemme af vejen igen. De er nemme, at bruge og giver altid et prcæist tal, så man altid kan følge med i ens vægt, og om man lever op til ens egne mål, om hvad ens vægt skal være. 

SOEHNLE 

SOEHNLE 6163 er en fremragende personvægt, til en fordelagtig pris. Den kommer med flotte features som f.eks. stort og tydeligt display, et robust hus af stål, vejeplatfom i plastik der gør rengøring nemt. Specifikationerne på SOEHNLE 6163 er følgende. Vejeområde - 160 kg. Mål - 320 x 430 x 70 mm. Vægt - 3kg. 

Seca Viva

Seca Viva 750 er en stabil og god personvægt, der altid sikrer dig den rigtige illustrering af din vægt. Seca Viva har en fantastisk holdbarhed, og er lavet i en hvid pulverlakeret overflade. Huset er lavet i stål, og vejeoverfladen er lavet i slidstærkt hvidt kunstlæder, som giver et lækkert touch til vægtens design. Det store display gør det nem at aflæse sin vægt. Vægten kan måle op til 150 kg.

Seca 760 er topmodellen er vores sortiment af personvægte. Vægten giver en yderst præcis vægt, og er testet af flere tusinde personer inden den kom i salg. Ligeledes med Seca Viva, har Seca 760 et stort og tydeligt display, der gør aflæsningen af ens vægt særdeles nem. Derudover er den lavet i en robust konstruktion, og er derfor perfekt til klinikker, da den kan holde til, at blive brugt mange gange. Trædefladen er yderst stabil, og er lavet i sort, for at give en nuance til det hvide hus. Seca 760 har en kapacitet på 150 kg. og har følgende mål - 303 x 118 x 470 mm. 

Henter produkter ...