Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Røntgen Skærm

Skærme til røntgen billeder

Leder du efter en højkvalitets røntgenfilmviser til din praksis? Du er kommet til det rette sted!

Her finder du vores udvalg af røngtenfremvisere perfekt til din klinik, praksis eller til sygehuset. Vi har de to modeller Mediskop i henholdsvis modellen 560 og modellen 860. 

Mediskop 560 er den lille model af de to. Den er lavet i alumnium af højeste kvalitet med grå kontrasterende hjørner. Røngtenfremviseren kommer med moderne belysningsteknologi, der gør det super nemt at finde patientens skavanker. Den filmfastholdende skinne i fremviseren, gør det nemt at betjene røngtenfremviseren. Man kan selv vælge hvorvidt du vil have et eller to billeder belyst. Forruden på fremviseren er lavet i akrylglas, for at fremme levetiden og holdbarheden. 

Mediskop 860 er den store model af de to udgaver. Den kommer ligeledes med grå kontrasterende hjørner, samt mange af de andre features man finder på Mediskop 560. Fordelen ved Mediskop 860 er, at den er væsentligt større, hvilket betyder at du kan have væsentligt større billeder i skinnen. Hvilket alt andet lige gør det nemmere at spotte patientens skader/skavanker. 


 

Henter produkter ...