Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Luftfrisker

Luftfrisker | Urtedamper


Leder du efter et luftfugter til dit soveværelse eller dit træningsrum? Her kan du finde disse enheder samt mange forskellige dufte at bruge sammen med dem.

Du finder her luftfrisker produkter til at opfriske luften i f.eks. dit soveværelse, klinikken, praksisen, fitnesslokalet eller et andet sted. Hos Presenco Fysio vil du kunne finde Thai urtebolde som spreder en rolig og behagelig luft i de lokaler de placeres i. Derudover har vi også sæt som består Thai urteboldene og en damper. Damperne kan også fås som en enkeltstående vare. Det er fremragende produkter til dig som måske har en massageklinik, hvor luften skal dufte frisk og behagelig, så kunderne oplever en rolig og rar atmosfære, når de træder ind ad døren.

Damperne er perfekte til at udføre den mere end 2000 år gamle traditionelle thailandske Samun Prai-metode. I urtebolden tilføres diverse urter som derefter kommer i damperen, hvor de opvarmes, så de kan påføres kroppen. Du kan f.eks. få dette fremragende sæt med Thai urtebolde og Dampapparat Ekslusivt, så du kan udføre den Samun-prai metoden hvad end du er derhjemme eller i klinikken. 

Henter produkter ...