Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Everlast

Everlast er et af de mest anerkendte mærker indenfor boksning. Det er derfor også en stor ære for os, at vi kan tilbyde dig deres helt igennem eminente produkter. De er faktisk verdens ledende producent, sælger og licensgiver indenfor boksning, MMA og fitness udstyr.

Everlast blev startet i 1910 af den 17-årige Jacob Golomb, søn af en skrædder. Han svømmede hyppigt, men var træt at svømmetøj der knap holdte en sæson. Han begyndte derfor at producere hans eget svømmetøj, som han garanterede vil kunne holde en hel sæson. Han gav sit nye mærke navnet Everlast, fordi det holdte bedre end normalt svømmetøj.

Hvis man ved lidt om boksning, så kender man med sikkerhed til legender som Sugar Ray Robinson og Jack Dempsey, som begge boksede med Everlast handsker. Det er svært at tænke på boksning uden også at tænke på Everlast. Det er synonymt med boksning, da de igennem 100 år har været blandt de førende boksebrands.

Et møde mellem Golomb og Jack Dempsey ændrede radikalt hvad Everlast var og stod for. Før 1917 havde Golomb nemlig aldrig produceret produkter til boksning, men det fik Dempsey ændret på. Efter at have startet ud med at lave holdbare hjelme til Jack Dempsey, som dengang gerne skulle holde mere end 15 runder, fik de sammen deres store gennembrud i 1919, da Dempsey blev verdensmester i sværvægt med Everlast boksehandsker. Resten er historie som man siger.

Læs mere her

Henter produkter ...