***FÅ FRI FRAGT MED KODEN "HOME20"*** (Gælder ordrer over 500 kr. dog ikke stort gods)×
 

Kravletunnel

Legetunneler 

Udforsk børnenes fantasi med vores udvalg af legetuneller. Her på siden finder du forskellige lege- og kravletunneler som både kan anvendes i haven eller i børneværelserne. Med kravletunnelerne fra Presencosport er du med til, at sætte gang i og træne dine børns muskler samt motorik. 

Legetunnelerne får i flere varianter og typer. Du kan enten vælge at købe de faste tunneler som altid vil være tilgængelige for børnene som f.eks. kravletunnelen "Activity Train", eller du kan vælge en mere fleksibel tunnel som nemt kan åbnes op og klappes sammen. Hvis du også døjer med pladsmangel, så vil jeg med fordel anbefalde at du tager et kig på kravletunnelen "Obstacle Chute", som kan blive 3 meter lang, og har den store fordel at den kan klappes sammen når børnene ikke længere gider at lege med den. 

Se også vores bygge- og legeelementer - Børnene vil elske dem

Hvis ikke du allerede har set dem, så skal du helt sikkert overveje vores store udvalg af bygge- og legeelementer. Tjek f.eks. denne boldpool som leveres i 3 forskellige størrelser, så det passer til netop dit behov. 

Hvis du heller vil udfordre børnene, så kan du vælge at købe en af vores mange bygge sæt. Disse sæt giver mange timers sjov leg til børnene samtidig med at balancen bliver trænet hvis du f.eks. vælger at købe dette byggesæt fra Bänfer

Leder du efter en helt bestemt byggeelement, som du mangler til samlingen, så kan du vælge at købe elementer enkeltvis. Find udalget ved at klikke her

 

 

 
 
 • Legetønde
  Legetønde Varenummer: s2069
  1.013,75 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Kravletunnel MEGA
  Kravletunnel MEGA Varenummer: s2019
  1.351,25 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Kravletunnel STANDARD
  Kravletunnel STANDARD Varenummer: s2010
  1.255,00 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Krybetunnel transparent
  Krybetunnel transparent Varenummer: s20112
  965,00 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Kravletunnel "Activity train"
  Kravletunnel "Activity train" Varenummer: s45002
  2.700,00 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Kravletunnel Obstacle Chute
  Kravletunnel Obstacle Chute Varenummer: P156409
  562,50 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms