Plaster

Leder du efter plaster og forbindinger? Så er du kommet til det rigtige sted, vi har nemlig et godt udvalg af forskeliige plaster. 

Vi har plaster fra Urgosoft, Hansaplast samt Leukomed. Fælles for de tre mærker er, at de laver produkter af højeste kvalitet. Deres plaster har god holdbarhed og åndbarhed. 

Urgosoft

Urgosoft er en smidig sårforbinding med super god luftgennemtrængelighed, hvilket gør den særdeles hudvenlig og nem at fjerne fra huden uden limrester. Plasteret er endvidere lavet med et særlig beskyttende fleece stof, der gør at såret kan hele optimalt, uden at plasteret går ind og sætter sig fast i såret. 

Hansaplast

Vi kan tilbyde dig to modeller af Hansaplast, der er modellen Soft samt modellen Elastik. Elastik er en sårforbinding med høj klæbbende effekt kombineret med en høj luftgennemtrængelighed. Soft modellen er lavet i et smidigt stof, der forhindrer plasteret i at hænge fast i såret. Dette plaster er super hudvenligt og kommer med et kombineret luft- og vanddampgennemtrænigeligt klæbelag.  

Leukomed

Til sidst kan vi tilbyde Leukomed sårforbinding. Plasteret er lavet af elastisk polyester fleece. Det har en høj absorberingskapacitet og rigtig god hudtolerance. Dette plaster er perfekt til kirurgiske sår, da sårforbindningens sterile egenskaber stopper infektioner. Ligeledes med de andre plaster er Leukomed luftgennemtrængeligt. Det kommer i en pakke af 5 stk.  

 

 • aluderm ® -aluplast plasterdispenser
  aluderm ® -aluplast plasterdispenser Varenummer: s48490h
  Fra: Fra: 221,25 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Cutisoft gaze, 100 stk.
  Cutisoft gaze, 100 stk. Varenummer: F28740h
  Fra: Fra: 115,00 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Urgosoft sårforbinding
  Urgosoft sårforbinding Varenummer: F28625
  43,75 DKK pr. stk. Inkl. moms Ved 5: 41,25 DKK

  Inkl. moms

 • Hansaplast Soft
  Hansaplast Soft Varenummer: F28774
  228,75 DKK pr. stk. Inkl. moms Ved 5: 217,50 DKK

  Inkl. moms

 • Hansaplast Elastik
  Hansaplast Elastik Varenummer: F28777
  196,25 DKK pr. stk. Inkl. moms Ved 5: 186,25 DKK

  Inkl. moms

 • Leukomed sårforbinding
  Leukomed sårforbinding Varenummer: F28622h
  Fra: Fra: 37,50 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms