Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Plaster

Plaster

Leder du efter plaster og forbindinger? Så er du kommet til det rigtige sted, vi har nemlig et godt udvalg af forskeliige plaster. 


Vi har plaster fra Urgosoft, Hansaplast samt Leukomed. Fælles for de tre mærker er, at de laver produkter af højeste kvalitet. Deres plaster har god holdbarhed og åndbarhed. 


Cutisoft


Cutisoft er en blød gaze til behandling af følsomme sår. Den absorberer nemt puds fra såret og klæber ikke til det. Særligt velegnet til trykfølsomme sår.. 


Hansaplast


Vi kan tilbyde dig to modeller af Hansaplast, der er modellen Soft samt modellen Elastik. Elastik er en sårforbinding med høj klæbbende effekt kombineret med en høj luftgennemtrængelighed. Soft modellen er lavet i et smidigt stof, der forhindrer plasteret i at hænge fast i såret. Dette plaster er super hudvenligt og kommer med et kombineret luft- og vanddampgennemtrænigeligt klæbelag.  


Leukomed


Til sidst kan vi tilbyde Leukomed sårforbinding. Plasteret er lavet af elastisk polyester fleece. Det har en høj absorberingskapacitet og rigtig god hudtolerance. Dette plaster er perfekt til kirurgiske sår, da sårforbindningens sterile egenskaber stopper infektioner. Ligeledes med de andre plaster er Leukomed luftgennemtrængeligt. Det kommer i en pakke af 5 stk.  


 

Henter produkter ...