Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Football | Rugby

Football | Rugby

Bolde til amerikansk fodbold og rugby


Står du og mangler en eller flere bolde til enten amerikansk fodbold eller rugby, så er du kommet til det rigtige sted. Hos os finder du et godt udvalg af bolde til amerikansk fodbold eller rugby, hvor vi blandt andet har bolde fra SELECT, Molten og Alpas. Her finder du bolde i forskellige kvaliteter, og en der passer dig! Hvad enten du skal bruge den til træning, kamp eller blot sammen med vennerne i haven.


Vigtigt med et godt grip 


Hvis du skal bruge en amerikansk fodbold til kampe og turneringer, bør du gå efter en boldt med et godt grip. Det vil især hjælpe quarterbacken med at få optimalt styr på bolden, samt den kommer til at ligge sikkert i hænderne. Du undgår her at komme til at fumle med bolden og lave unødvendige fejl!

Her vil vi klart anbefale den amerikanske fodbold fra SELECT, der også har den præcise officielle størrelse.


Forskellen på amerikansk fodbold og rugby 


Mange ser amerikansk fodbold og rugby som den samme sport. Det minder også meget om hinanden, og faktisk er amerikansk fodbold en videreudvikling på rugby. Dog er der klare forskelle – blandt andet disse tre:

- Et hold består af 11 spillere i amerikansk fodbold, mens 15 spillere udgør et hold i rugby.

- Selvom målet i begge spil er at tage bolden forbi modstanderens mål, kaldes det en touchdown i amerikansk fodbold, men kaldes et forsøg i rugby.

- Boldens størrelse, som er en sfærisk form, er også forskellig i de to sportsgrene. Den amerikanske fodbold er omkring 28 cm lang og ca. 56 cm i omkredsen i midten. Rugbybolden er cirka 27 cm lang og 60 cm i omkredsen på det bredeste punkt.


God service, bedre råd når du handler hos os


I vores webshop har vi samlet hele vores sortiment af udstyr til stadion og sportspladser, og vi holder løbende webshoppen opdateret med nyheder, så vi altid har det bedste at tilbyde dig.

Skulle du alligevel have spørgsmål om dommerudstyr, så ring til os på 7550 6011 eller skriv en e-mail på post@presencosport.dk. Vi er altid klar til at hjælpe dig med råd og et bredt sortiment!

Hvis du vil læse mere så tryk her: Amerikansk Fodbold 

Hvis du vil læse mere så tryk her: Rugby

Henter produkter ...