Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Bænke | Træplinte

Bænke og plinte til brug ved genoptræning

Har du brug for en gymnastikbænk til din sportsklub eller praksis? Vælg mellem forskellige træningsbænke!


Træplint


Vi har et stort udvalg af træplinte, der er perfekte til din gymnastikhal. Træplinten er et yderst populært redskab hos gymnastikforeninger. Træplint og bænke er altid blevet brugt i flittigt af diverse gymnastikforeninger. Træplinter kan bruges til meget, f.eks. kan man springe over dem, ved at placere en trampolin eller et springbræt foran, så man har et afsæt. Derudover er det et godt redskab, hvis man leger "Jorden er lava", da den fylder godt og er nem at bevæge sig rundt på. 

Plinten kan endvidere bruges til udstrækning af f.eks. ens ben og ryg, ved at placere ens ben eller arme op på plintens lædersæde, herfra kan du strække ud. 


Gymnastikbænke 


En gymnastikbænk kan bruges til mange ting, da den er yderst alsidig, i forhold til dens holdbarhed. Den kan bruges helt simpelt, som det den faktisk er, nemlig en bænk. Den kan også bruges som f.eks. en balancebom til børn, da den vil være noget bredere, dermed er den også lidt mere sikker, end de klassiske tynde balancebom. Den kan bruges til at hoppe over, sætte af på, eller f.eks. som overgang hvis man leger "Jorden er lava" med yngre børn. Vores udvalg 


Vi har et stort og alsidigt udvalg af gymnastikbænke. De kommer i forskellige udgaver og størrelser. Vi har store og lange bænke, bænke til børn, transportvogne til bænken, hjul til bænken osv. 

Du finder altså med stor sandsynlighed, lige det du står og mangler til din gymanstikhal. 
 

Henter produkter ...