Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Lungemåler og Lungetræner

Lungemåler og Lungetræner

Mangler du udstyr til at måle lungekapacitet? Så er du kommet til det rette sted. Her finde du også udstyr til lungetræning.

Hvis du ofte har patienter inde med dårlige lunger eller åndedrætsproblemer, så har vi det du står og mangler, så du kan hjælpe dem bedst muligt. Denne TRI-BALL åndedrætstræner er et super middel til at træne dine patienters åndedræt. Som referencer for dens virkning, har mere end en million tyskere benyttet sig af denne. Man lærer den rigtige vejrtrækning ved hjælp af de tre bolde. 

Powerbreathe Plus Wellness er et redskab perfekt til dem der ønsker, at reducere deres åndenød samt at gøre motion mindre stressende for lungerne. Det er et rigtig godt produkt til folk med astma, lungeemfysem samt andre åndredrætsrelaterede sygdomme. 

Hvad med en Ultrabreathe Træner? Ligeledes med Powerbreathe, er dette et super redskab for dig som skal træne dine lunger og øge lungekapaciteten. Lngevolumen som er forsvundet med tiden, vil stille og roligt blive genaktiveret igen ved hjælp af denne Ultrabreathe. For at denne virker mest optimalt, eller at dine patienter får mest ud af den, skal de følge et meget simpelt træningsprogram. Man skal blot tage 2 x 25 indåndinger på daglig basis, hvilket vil kunne give super resultater.  

Der følger endvidere mundstykker med til både Powerbreathe og Ultrabreathe. Så når man føler at et mundstykke er blevet slidt og måske lidt ubehageligt at bruge, så skifter man bare mundstykket ud med et nyt. 

Henter produkter ...