Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Vinkelmåler | Inclino -og scoliometer

Vinkelmåler, Inclinometer og Scoliometer

Leder du efter en vinkelmåler, Inclino eller Scoliometer? Her finder du, det du har brug! Vælg blot den enhed der passer dig. 


Inclinometer 


Under Inclinometere finder du vores Bubble Inclinometer, der bruges til at måle bevægelsesområdet for leddene, placeres på det led, der skal måles. Herfra skal man huske at indstille skiven til at stå på 0, derefter kan man præcist aflæse det nøjagtige bevægelsesområde på displayet. 


Vinkelmåler 


Her finder du vores udvalg af vinkelmålere. Du kan f.eks. finde denne vinkelmåler til benene, perfekt til f.eks. brug på knæet eller albuen, da vinkelmåleren kan indstilles efter bøjningen på disse områder. Den vejer kun 20 g. og har en længde på 18 cm. hvilket gør den ganske nem at bruge. Hvis denne ikke falder i din smag, så har vi også denne model til benene. Derudover har vi også dette Goniometer vinkelmåler. Den har visning i cm. og har 360 graders hoved men 3 forskellige måder at aflæse på. Den kan fås i 3 forskellige størrelser, alt efter hvad man har det bedst med. 


Scolioneter


Vores Scoliometer, kaldet Pedi-Scoliometer er udviklet til at måle asymmetrier og thoraxrotation hos skoliose patienter, specielt hos patienter i alderen over 10 år. Pedi-Scoliometeret har baseret på et incliometer et måleområde på +30 grader til -30 grader, hvilket gør det meget nemt at aflæse resultaterne. 

Udover disse måleinstrumenter, finder du også vores Nivello Bækken Skala perfekt til undersøgelse af bækkenets niveau. 

Henter produkter ...