Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Ribber

Ribber | Gymnastikribber


Vi tilbyder træ og metal modeller samt mange tilbehør!

Her kan du finde gymnastik ribber og udstyr dertil. Dvs. lille væg til klatring, stang til pullups, alt til montage af ribber og meget mere. 

Vi har et godt udvalg af ribber og udstyr der kan hjælpe med, at gøre din træning lidt sjovere, og super effektiv. Igennem traditionelle øvelser som Pull-ups, Chin-ups, Dips osv. er du sikker på. at kunne opnå flotte resultater, hvad end du træner for at blive klar til fitnesskonkurrencer, holde sig i form, eller for at tabe sig, så er disse øvelser gode til, at supplere ens løbetræning eller anden træning. Pull-up Bar


Pull- up bars til ribber, er et perfekt træningsredskab til dig, der gerne vil styrke din overkrop, specielt dine arme og ryg. Ved almindelig Pull-ups får du effektivt trænet dine rygmuskler samt biceps. Pull-ups kan godt være hårde for mange, og derfor kan man lave Chin-ups i stedet, der foregår med underhåndsgreb, fremfor overhåndsgreb som man kender det fra Pull-ups. Chin-ups er lidt hårdere ved biceps, og knap så hårde for ryggen. 

Når man er godt trænet i de to øvelser, kan man begynde, at variere med bredden i ens greb, tilføje ekstra vægt, flere gentagelser osv. 


NOHrD 


NOHrD Adapter er yderst effektiv til dig, der f.eks. gerne vil træne dine triceps og bryst, i form af øvelsen dips. Dips er super effektiv og hård. Den går ind og presser ens triceps og bryst maksimalt, og den vil kunne give dig resultater hurtigt. Derudover er adapteren god, hvis man vil variere sine Pull-ups med et lidt anderledes greb. Til sidst kan det også nævnes, at adapteren kan bruges til maveøvelser, som illustreres på billedet inde på adapterens produktside.  

NOHrD Combi-Trainer er den ideele hjemmerib, til dig der gerne vil træne i hjemlige omgivelser, eller ikke har tiden til at tage i fitness. Du kan træne din ryg, maven, armene, igennem mange forskellige spændende og udfordrende øvelser. Øvelserne er illustreret godt på billederne, og giver et godt indblik i hvad man kan lave med Combi-Traineren. 


Henter produkter ...