Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Håndsprit | Desinficerende væsker

Håndsprit | Desinficerende væsker


Leder du efter et effektivt desinfektionsmiddel til dine hænder? Her finder du lige hvad du leder efter! 

Hos Presenco Sport har vi et stort fokus på renlighed. Den opnår man bedst ved hjæp af desinficerende produkter som f.eks. håndsprit. Håndsprit er fremragende til at holde en høj hygiejne, når man færdes rundt i dagligdagen. Det kunne f.eks. være hvis man kører med offentlig trafik, f.eks. med den nye metro i København, der er det rart lige at tag en omgang håndsprit, hvis man har holdt ved diverse stange og håndtag. Bakterier samler sig nemlig nemt på sådanne steder, hvis man så lige gnider sig i øjnene eller rører ved sin mund bagefter, jamen så spredes bakterierne lynhurtigt. Her er håndsprit suveræn, da det ikke kræver ret store mængder, for at dine hænder igen er helt rene og bakteriefri.  

Vi har et godt udvalg af håndsprit i forskellige størrelser. Vi har størrelser der er nemme at have med sig i sin taske overalt, størrelser der egner sig bedre til at stå derhjemme og fungere som en opfyldningsstation til den mindre og det lige imellem. Det kunne f.eks. være denne håndsprit fra Sterillium, der kommer i størrelser fra 100 ml. til 5 liter.Den er velegnet til alle former for sundhedspleje, da den er farve og duftfri. Denne model fra Cutasept F er super smart, da den kommer som spray, som man kender det fra deodoranter, hvis du køber den med 250 ml. den er endvidere alkoholbaseret, som er dokumenteret som yderst effektiv.  

Du kan finde flere fremragende udgaver af håndsprit ved at kigge vores sortiment igennem, så du kan finde lige den model og størrelse du ønsker dig. 

Henter produkter ...