Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Garderobe Skabe

Garderobeskabe

Leder du efter et skab til dit hjem, kontor eller praksis? Du er sikker på at finde hvad du leder efter her! Vælg din favorit ud fra et bredt udvalg af farvekombinationer!

Her hos Presenco Fysio finder du et stort udvalg af garderobeskabe i diverse størrelser og former. Vi tilbyder både små og store udgaver, så du kan finde lige netop det skab der passer bedst ind i dit hjem, kontor eller praksis.

Garderobeskab med bænk

Her har vi dette lækre Garderobeskab S 3000 EVOLO. Det er et super lækkert skab henvendt til dig med din egen praksis eller klinik. Det kommer med tilhørende bænk, så du ikke skal stå op og klæde om. Skabet har fire rum, alle er udstyret med drejelås, 1 hattehylde, 1 bøjlestang samt 3 skydekroge. Så der burde være nok plads til alle, og med låsen kan alle føle sig sikrer ved at forlade sine ejendomme i skabet. 

Garderobeskabe 

Her finder du et stort udvalg af diverse skabe i flere forskellige størrelser og farver. F.eks. har vi dette smarte Garderobesakb med bøjlestang som har 15 små rum, hvor du kan opbevare diverse ejendomme, derudover er der en stor bøjlestang, hvor du og dine medarbejdere kan hænge jeres jakker, skjorter osv. Lågerne kommer endvidere i mange forskellige farver, så du kan få lige den du ønsker. 

Måske er dette Garderobeskab med sokkel mere noget for dig. Ligeledes med skabet med bøjlestang, fås det i et bredt spektrum af farver. Skabet er lavet med 4 store rum, det kan låses med hængelås, og kommer i målene 180 cm. højt, 50 cm. dybt samt 30 cm. bredt. der kan opbevare dine ejendomme, jakker, skjorter, bukser m.m. 

Du finder mange andre skabe hvis du tager et kig ned igennem siden. Vi er sikre på, at du nok skal finde lige det du ønsker dig. 

Henter produkter ...