Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Akupunktur | Tilbehør

Akupunktur | Tilbehør

Akupunktur er en alternativ behandlingsmetode fra Kina. som bygger på anvendelsen af nåle, der stikkes i akupunkturpunkter og nervepunkter. Princippet med akupunkturbehandlinger er, at akupunktøren indsætter tynde nåle i bestemte punkter på patientens hud for at forebygge eller behandle bestemte sygdomme eller symptomer.

Ifølge den traditionelle kinesiske forklaring, siges akupunkturnålene at genoprette kroppens normale energibalance, qi. Den traditionelle forklaring går ud på, at der findes 12 energibaner i kroppen – de såkaldte meridianer.

Nåle 

Hos os kan du finde nåle til akupunktur i forskellige varianter. F.eks. har vi nåle med henholdsvis sølv håndtag, kobberhåndtag samt plastikhåndtag. Derudover har vi det smarte Seirin New Pyonex, som på godt dansk kan beskrives som et nåleplaster. Det er et plaster du påfører det pågældende område, hvor nålen så rammer og holdes siddende af plasteret. Det kan bruges i flere dage, da det som sagt sidder fast som et plaster, plus det faktum at det er lavet i åndbart stof, så du ikke bemærker det. Det er perfekt til dem med nåleskræk eller meget lav smertetærskel. 

Tilbehør

Udover nålene kan vi også tilbyde dig et akupunktur model hoved, med instruktioner om, hvor nålene skal placeres. På den måde kan man, øve sine evner og på den måde bliver bedre til akupunktur. Det er et rigtig godt læreredskab. Derudover har vi et asiatisk massage kors lavet i træ. Det er perfekt til, at trænge igennem huden, og virkelig komme ind og finde områderne med lidelser. Du kan også finde vores Reha Pointer som kun kræver et lille prik, for at gå ind og ramme triggerpunkterne. Dette er fordi den har en høj vægt, kontra nålene, og derfor ikke kræver samme pres. 

Henter produkter ...