Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Anatomisk Demonstrationsfigur

Demofigurer til anatomisk læring

Er du på udkig efter en demonstrationsfigur for korrekt løft eller en modeldukke til dine træningsformål? Så se med her. 

Hos os finder du 2 forskellige demonstrationsfigurer perfekt til illustrering af korrekte og forkerte løft samt forskellige kropsstillinger. Det er klassiske modeller at have stående på sit kontor. Demonstrationsfigurerne fungerer både som pynt, men så sandelig også rent praktisk, da de er gode til at illustrere ens pointer rent grafisk, så ens patient ikke skal prøve at tænke sig frem til hvad der henvises til. 

Vi kan f.eks. tilbyde dig denne smarte Demonstrationsfigur til korrekt og forkert løft. Den er super god til dig, som skal vise dine patienter den rigtige form for løft, altså f.eks. at man skal ned i knæ og løfte med benene, fremfor at bøje sig forover og løfte udelukkende med ryggen mens man står krumrygget henover det der skal løftes. 

Udover demonstrationsfiguren har vi også de to mere klassiske modeller, som de fleste nok har set ved besøg hos lægen, fyiosterapeuten, ergoterapeuten osv. Modellerne af lavet i træ samt messing i ledende der gør den fuldt mobil, så du kan rykke rundt på kropsdelene som du ønsker det. Modellen er 30 cm. høj og lavet i super kvalitet. 

Modellen fås i en mandlig og kvindelig udgave. 

Henter produkter ...