Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Anatomiske Modeller af Skeletter

Skeletter til undervisningsbrug

Leder du efter et skelet til din praksis eller biologi klasse? Her finder du modeller i forskellige størrelser med og uden stativ! 

Skeletter

Skole skelet Oskar er vores skelet som egner sig perfekt til undervisning i skolen, på universitetet eller din klinik/praksis. Det følger strenge kvalitetsstandarder, der øger skelettets værdi og brug betragteligt. Skelettet er særdeles holdbart, hvilket sikrer en lang levetid. Leddene er fuldt ud bevægelige ved hjælp af de hængsler der er i arme og ben. Disse kan endvidere nemt afmonteres til fremvisning individuelt, Dette gælder også for kraniet. Oskar kommer på et stativ. 

Udover Oskar har vi også dette Standard skelet som også egner sig rigtig godt til undervisning og uddannelse. Hvad angår leddene gælder der det samme som for Oskar, at de er nemme af afmontere. 

Det sidste skelet vi tilbyder er dette Miniskelet der kommer i en størrelse på 65 cm. Det er lavet i høj kvalitet og med en stor detajlegrad på knoglerne. Det smarte ved dette skelet er, at det kan fås med muskelstruktur ned at hele den ene side, så man kan se kroppens muskelopbygning. 

Henter produkter ...