Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Anatomiske Plakater

Akupunktur plakater

Vi har en række forskellige plaktater, som viser, menneskets muskelstruktur, blodkredsløb, skelet osv. Disse plakater vil være velegnet til et undervisningslokale. 

Hos Presenco Sport finder du et stort udvalg af anatomiske plakater, som er perfekt til undervisning i kroppens anatomi, akupunktur, fødderne, styrketræning osv.

Plakaterne vil give dig et super indblik i hvordan kroppen er opbygget. Du får et indblik i hvilke muskler der sidder hvor, hvordan de hænger sammen. Hvor de forskellige organer sidder, hvordan man bedst skal håndtere dem ved en operation. Vi har også plakater i 3D, der giver et lidt andet indblik end en klassisk plakat, da du her kan se formerne, hvilket kan give en bedre forståelse af muskler, organer m.m. Du kan f.eks. få denne 3D tavle af muskelssytemet. Der er også mere klassiske plakater som nævnt ovenover, det kunne være denne Plakat med arm muskulatur eller hvad med denne plakat som illusterer kroppens Triggerpunkter

Vi kunne blive ved med at fremhæve fede plakater, men vi synes du selv skal have lov at kigge vores sortiment igennem, så du kan finde lige den du står og mangler. Hvis du skulle være i tvivl eller har et spørgsmål, sidder vi altid klar til at besvare dem på telefonen, mail eller livechat. 

Henter produkter ...