Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Cupping Massage

Cupping Massage

Leder du efter cuppingudstyr? Så er du kommet til det rigtige sted, her finder du den model, du leder efter. 

Cupping massage

Hvis du er til alternative massageformer, jamen så er Cupping massage lige noget for dig. Denne massageform går flere tusind år tilbage, men er stadig populær især blandt atleter på topniveau. En af dem der virkelig gjorde det populært, var Michael Phelps under OL, sammen med en del andre amerikanske atleter. Denne massageform stammer fra Asien, hvor det stadig er meget udbredt og ofte benyttet når man besøger en lægeklinik. Hvis det lyder interessant, men du er lidt i tvivl om hvad det helt præcis er, og hvilken effekt cupping massage har, kan du med fordel gå på Youtube og se lidt om det. F.eks. har Esben Bjerre og Peter Falktoft været forbi en klinik i Kina og prøvet det af i et af deres programmer, som du kan finde på Youtube, hvis du vil have et godt grin samtidigt. 

Vi har mange forskellige former som f.eks. cuppingsæt hoved af silikonecuppingglascuppingglas med bold samt BellaBambi silikone cupping.

Vi tilbyder altså både "originale" cuppingglas lavet i glas, som er den traditionelle metode at udføre cupping med. Derudover har vi de ovennævnte cupping produkter lavet i silikone, som også er rigtig effektive, og lidt nemmere at gå til, da de ikke kræver helt den samme forberedelse som traditionelle cuppingglas.

Du finder mange flere fede cupping produkter, hvis du kigger vores sortiment igennem nedenunder. Hvis du har spørgsmål til noget, kan du altid give os et kald på tlf. nr. 7550 6011, på livechat eller på mail: post@presencosport.dk


 


 

Henter produkter ...