Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Massagerulle | Foam Roller

Massageruller og Foam Roller til massage

Der findes mange forskellige massageruller til forskellige formål. Både til at forebygge musklerne mod skader, men også til at behandle forstrækninger eller fiberskaber. Så om det er til skader eller forebygning af skader, så vil en massagerulle gavne din krop. Hos Presenco Sport har vi et stort udvalg af massageruller/ Foam Roller. 

Kendte Foam Roller varemærker: Blackroll ®, Trigger Point®, SoftX

SoftX

Vores massageredskab fra SoftX, er fremstillet af bæredygtigt korkmateriale. Produktet er lugtfri, slidstræk og særligt stablit. Produktet er lavet af kork og er særligt velegnet til punktlig selvmassage. I forhold til vores andre massageruller, er denne meget mindre i diameteren. Den mindre diameter betyder, at trykket under behandlingen virker på et mindre område og dermed sikrer en mere intensiv behandling.

Blackroll ®

Når du benytter Blackroll® massagerulle, følger du forskellige fascia-tog med forskellige teknikker og forskellige tryk. Intensiteten kan styres ved at skifte din kropsvægt på rullen. Blackroll® er funktionelle værktøjer lavet af hærdet fol. De er ideelle til selv-myofasciale behandlinger (SMT). Produkterne varierer i deres tætheder, fra bløde til meget hårde, såvel som i deres overflader. Fra Blackroll® er der også lavet mindre versioner, der er ideelle til at arbejde på dine fødder, hænder og underarms. Eksempelvis denne Blackroll® mini.

Blackroll ® er fremstillet i Tyskland, og er et produkt i høj kvalitet. Blackroll ® er også et miljøvenligt produkt og er produceret under CO2 neutrale forhold. 

Trigger Point®

Vi har denne foam roller fra Trigger Point,  som har en hård og stabil indre og en blød ydre side med massagezoner. Produktet hedder "Trigger Point", fordi det er opkaldt efter anspændte knuder eller punkter på kroppen, som du får i forbindelse med fysisk træning. Du kender det sikkert godt, og det er en fantastisk følelse når disse knuder er løsnet op.  

Fordelen ved at anskaffe sig en Foam Roller

Skal du anskaffe en Foam Roller til din klinik, dit træningscenter eller til hjemmet? Så hør fordelene ved vores Foam Roller: 

- Du slipper for en dyr massør

- Nemt at gøre, og kræver ikke særligt meget plads 

- Vi har Foam Rollers til forskellige anvendelsesformål

- Lindre spændinger i kroppen

- Øger blodgennemstrømningen i kroppen 

Du skal først og fremmest, gennemgå bruger vejledningen før du benytter produktet. Hvis du benytter produktet forkert, kan det nemlig have den modsatte effekt på dine muskel eller led smerter. 

Massagerulle til fødderne der har flere gavnlige effekter

Vi har dette produkt fra Deuser®, som er lille og kompakt til at masserere spændinger. I princippet kan du bruge forskellige udgaver af ruller til massage af fødder. Det behøver ikke at være en massagerulle, det kan også være massagebolde, som vi har et stort udvalg af. Benytter du massagebolde har du mulighed for at skabe bedre pres på dit trigger point under foden.

Selvom massageruller er små redskaber, har effekterne af dem stor indflydelse og påvirkning på kroppen.

Vi har fokus på god service! 

I vores webshop har vi samlet hele vores store sortiment af massageudstyr, og vi sørger for at opdatere webshoppen løbende!  

Skulle du have spørgsmål til vores produkter, så ring til os på 7550 6011 eller skriv en e-mail på post@presencosport.dk. Vi er altid klar til at hjælpe dig med råd og et bredt sortiment!

Henter produkter ...