Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Paraffin Voks

Paraffin Voks

Leder du efter højkvalitets voks til din paraffinbehandling? Her finder du paraffin i poser perfekt til f.eks. badet! Vælg mellem forskellige dufte! 

Therabath 

Hos Presenco Sport finder du et varieret udvalg af paraffin voks fra Therabath. Det er super produkter, som med sikkerhed vil give dig den ønskede effekt, næste gang du vil slappe af med et godt bad i badekarret. Vi tilbyder 5 forskellige varianter af Therabath. Hvis du ikke er til dufte, jamen så er Therabath Neutral det helt rigtige for dig. Den er perfekt til dig, der bare kender vil nyde voksens arbejde, men ikke har lyst til, at hele badeværelset dufter af lavendel. 

Hvis du derimod godt kan lide dufte, der giver en lidt ekstra nydelse, jamen så er der jo f.eks. Therabath lavendel. Hvis man godt kan lide at føle det som om, man går ude i det fri, langs markerne, så er denne variant lige noget for dig. 

Derudover er der også Therabath Mint, Therabath Kirsebær og Therabath Citron. Der er altså god mulighed for, at få lige den duft du finder mest behagelig. 

Para Pro 

Her finder du vores paraffinperler fra Para Pro. Paraffinperlerne kommer med en neutral duft og i en pose på 2,5 kg. Perlerne er af premiumkvalitet og velegnet til allergikere da denne udgave er fri for dufte og farvestoffer. Perlerne kommer i en genlukkelig pose, der gør det nemt at holde styr på perlerne, når man har benyttet sig af perlerne. 

Henter produkter ...