Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Pilates | Yogaudstyr

Pilates | Yogaudstyr

Vi har udstyr til yoga, pilates og meditation. Skal du bruge fx yogamåtte, pilates bold eller træningselastik? Så er det her.

Yoga og Pilates er fremragende til, at få løsnet kroppen og tankerne. Derfor vil du også kunne finde et stort udvalg af måtter, bånd, bolde, ruller mm. 

Måtter

Hos os finder du et stort udvalg af måtter til Pilates og Yoga, bl.a. fra mærker som AIREX. Vores sortiment af måtter er perfekte til din Yoga/Pilates træning, og giver et stabilt og blødt underlag, når du skal lave dine øvelser. Måtterne er lavet i et stof der er yderst hudvenligt, der holder på kropsvarmen, hygiejnisk og nem at rengøre. Måtterne er skridsikre, slidstærke og nemme at rulle op. De er altså derfor særdeles brugervenlige, og er et optimalt valg til dit fitnesscenters yogahold, eller hjem til stuen.  

Bolde og Ruller

VI har et godt udvalg af bolde og Foam ruller til din Yoga eller Pilates træning. F.eks. har vi Foam ruller fra SISSEL og TOGU. Det er kvalitetsruller, der er holdbare, lavet i hårdt men fleksibelt skum, og er egnet til både professionelle og folk der dyrker det som en hobby. Derudover kan du også få en Foamrulleholder fra SISSEL, så du kan holde styr på alle dine ruller i dit center. 

Udover vores ruller har vi også bolde fra TOGU og SISSEL. Boldene fra SISSEL er perfekte til din Pilates træning, da de egner sig til træning af arme, skuldre og overkroppen. Bolden fra TOGU er væsentligt større end boldene fra SISSEL, og er egnet mere til f.eks. maveøvelser. Den er blød og behagelig, men samtidigt rigtig robust og holdbar. 

Tilbehør 

Udover vores bolde, ruller og måtter, kan du også få ekstra udstyr og tilbehør til dit lokale, eller hjem til stuen. Det kunne f.eks. være TOGU's balancepude. Yoga hjulet RODA, som er perfekt til udstrækning, frigivelse af spændinger, fremmelse af fleksibilitet og stabilitet og meget mere. Derudover kan du også finde en boldreol til dine Yogabolde, så de ikke er udover det hele, og fylder unødvendigt. 

Hvis du vil læse mere så tryk her: Pilates 

Hvis du vil læse mere så tryk her: Yoga

Henter produkter ...