Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Sportsbind | Bandager

Sportsbind, støttebind, gaze og bandager til forstuvninger og overbelastningskader

Leder du efter bandage til dit håndled eller knæ? Der er nemlig mange forskellige former af bandager, og til forskellige formål. Hos Presenco Sport har vi både til fod, ankle, ryg og knæ. Se vores store udvalg nedenfor. 

Anklestøtte til sportsudsøvere 

Er du sportsudøver og har du overbelastet din ankle? Så er det en god ide, at stabilisere din ankle med denne velcro fodbandage. Du undgår på denne måde at vride ydligere rundt i foden, og dermed påtager du dig ikke mere skade. Denne ankelbandage er hyppigt brugt at sportsudøvere som dyrker: Håndbold, fodbold og spring samt gymnastik. 

Knæbind til overbelastet knæ 

Har du fået et vrid i knæet eller er du faldet på knæet? Så er det vigtigt at stabilisere knæet, så knæet muskler og scener bliver aflastet. Der findes både et knæbind med hul i, og et knæbind uden hul i. For mere bevægeligehed anskaf det knæbind med hul i, som også kan bruges til arbejde eller sport. Begge knæbind er fra McDavid, som har udviklet et knæbind med terapeutiske varme der lindrer muskelsmerte. Begge knæbind er justerbar ved hjælp af velcro-lukningen.- Produktet består af termisk neopren og har en nylonbeklædning på begge sider. 

Støttetape eller støttebandage - Samme formål!

Har du forstuvet armen, foden eller håndledet? Støttebandage er svaret! Støttetape er desginet med små riller, til at forbedre blodcirkulationen i det skadet område. Det kan godt være ubehageligt at fjerne det hvis det har siddet på huden i et stykke tid. Bandagen efterlader nemlig små riller på huden, men dette er kun meget kortvarigt.

Ønsker du en lidt mere hudenlig støttetape? Så er Acrylastic bandage særligt hudvenligt. Produktet er ekstra elastisk med enøjeblikkelig og permanent klæbende kraft. Nem at bruge og meget elastisk.

Vi har også Elastoplast som er mere en form for støttetape, som minder meget om kinesotape. Produktet er nemlig meget elastisk med en øjeblikkelig og permanent klæbende kraft. Nem at bruge og meget elastisk.

Vi har fokus på god service! 

I vores webshop har vi samlet hele vores store sortiment af støttetape og bandager, og vi sørger for at opdatere webshoppen løbende! Hold derfor øje med vores nyhedsside.

Skulle du have spørgsmål til vores produkter, så ring til os på 7550 6011 eller skriv en e-mail på post@presencosport.dk. Vi er altid klar til at hjælpe dig med råd og et bredt sortiment!


 

Henter produkter ...