Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Isposer | Kølespray

Isposer | Kølespray


Leder du efter en hurtigvirkende kølespray eller andet køleudstyr til førstehjælp? Du er kommet til det rette sted! 


Her finder du isposer, sprays eller en køleboks. Disse reskaber er perfekte til dig der skal være klar med noget kølende til f.eks. en sportsudøver som har det hårdt i et varmt klima, en der er overophedet, eller til en person der f.eks. er vredet rundt på anklen, hvor køling kræves for at begrænse skaden. 


Kølespray


Vores kølespray er et særdeles godt valg, som med garanti vil kunne hjælpe dig eller din patient rigtig meget ved en skade eller et vrid i kroppen. Kølesprayen går ind og omgående giver en kuldeeffekt, der virker smertelindrende og reducerer de hævelser der ville komme uden den kølende spray.


Isposer


Vi har to varianter af isposer, vi har isposen fra SELECT og den klassiske ispose som mange nok kender fra sportsevents eller film. Den klassiske ispose kan fyldes med isterninger, knust is eller koldt vand. Derefter lægges den på den kropsdel der kræver nedkøling. Isposens form gør at den er nem at placere på alle kroppens kropsdele, da den nemt omslutter sig det udsatte område. Isposen fra SELECT er en engangspose, som man køler ned i f.eks. en køleboks, herefter placeres den på det udsatte område, evt. tapes eller bindes fast, så den giver en større effekt. Den går ind og giver en lynhurtigt kuldebehandling af din skade, hævelse, forstrækning eller forstuvelse. 


Køleboks


Køleboksen fra SELECT er særdeles velegnet til isposer og isterninger. F.eks. går den ikke overraskende hånd i hånd med isposen fra SELECT. Den sørger for at holde poserne kolde, så de er klar til brug og kan give den ønskede hurtige effekt. 


 

Henter produkter ...