Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Scoreboards | Pointtavler

Scoreboards | Pointtavler


Her finder du vores store udvalg af Scoreboards | Måltavler | Pointtavler fra det franske mærke STRAMATEL. Vi tilbyder scoreboards til mange forskellige sportsgrene! 


Klassiske scoreboards


Med klassiske scoreboards henvises der til det normale scoreboard i mange haller og fodboldbaner, der viser tiden samt stillingen i kampen. Her kan vi f.eks. tilbyde denne STRAMATEL Scoringstavle FRB. Tavlen garanterer synlighed på op til 120 meters afstand, igennem dens 25 cm. talhøjde. 


STRAMATEL FRC AD er også et klassisk scoreboard, dog med den tvist, at den har mulighed for indtastning af op til 1000 bogstaver, der giver mulighed for reklame bannere, eller de spillende holds navne m.m. Egner sig rigtig godt til udendørsbrug ligeledes med FRB Modellen ovenover. Har en sigtbarhed på op til 200 meter. 


Kampsport scoreboards


STRAMATEL CBB er lavet til boksning og indendørsbrug. Tavlen kan vise antallet af omgange i boksekampen, samt antallet af point der er uddelt. Den har en synlighed på 60 meter, hvilket er ganske fint indendørs. 


Vi tilbyder også denne smarte STRAMATEL J-TOP/BATTERY bordpointtavle, der egner sig godt til kampsportsgrene som Judo, Karate, Wrestling og Kick Boxing. Da det er en bordpointtavle, er synligheden ikke nær den samme som mange af de andre modeller, den er her på 35 m. da cifferhøjden "kun" er 9 cm. Tavlen er i stand til at vise score, straf, Osaektomi og tid. 


Vandsport


STRAMATEL W-TOP Matchcounter er STRAMATEL's scoreboard til Vandpolo. Den er lavet specifikt til pool områder, hvilket betyder den godt kan håndtere vand. Tavlen kan tælle ting som spilletid (kan indstilles), sidste minut, 1/10 sek., score, periode, forlænget spilletid plus flere finesser. Da det er en transportabel bordmodel, har den "kun" en synlighed på op til 35 m. 


Håndbold | Basketball 


Her vil vi fremhæve denne STRAMATEL 452 MB 7120-2 FIBA, som er et fuldt ud funktionel scoreboard til håndbold og Basketball. Tavlen viser alle spillere, antallet af scoringer pr. spiller, stillingen, tiden, udvisninger, periode, holdfejl, timeouts og kommer med et horn. Har en synlighed på op til 110 meter. 


Andre scoreboards


Vi tilbyder også andre scoreboards som f.eks. pointtavler til bordtennis, samt flere scoreboards fra STRAMATEL. Vi er sikker på, at vi kan tilbyde dig lige det scoreboard, du er ude efter. 

Henter produkter ...