Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Baseball | Teeball | Softball

Baseball, Teeball & Softball


I vores webshop kan du købe udstyr til Baseball, Teeball & Softball.

Baseball


Baseball er et spil fra USA som minder lidt om rundbold. Et hold består af 9 spillere. Holdene skiftes til at være ude og inde. Af udstyr bruger man en baseball, baseball handske og et bat.

Læs mere om reglerne og historien om baseball her.

Den originale baseball er en lille læderbetrukket bold på størrelse med en tennisbold. Kernen af basebolde er enten lavet af gummi eller kork.

Baseball bat leveres enten i træ eller aluminium. Battene leveres i forskellige længder og vægten kan variere.

Baseball handsker leveres i forskellige størrelser.

Skal du opstarte baseball f.eks. i forbindelse med idrætsundervisning tilbyder vi en samle baseballpakke, med alt du skal bruge for at komme igang. Til mindre børn findes der sæt hvor baseball-battet er overtrukket med skum og bolde er lavet af skum.

Teeball

Teeball er et spil hvor cricket, baseball og softball forenes. Det er speciel godt egnet til at introducere 4 – 6-årige børn til at udvikle deres bold færdigheder.

Her bruger man en Teeball, som minder meget om en baseball - bare mere blød.

Sofball


Softball er også et amerikansk boldspil, som nedstammer fra baseball spillet. Her spilles også med et bat, handske og samme størrelse bolde som i baseball. Bolden er dog lidt lettere.

Softball banen er mindre end en baseball bane og battet er lidt anderledes. Softball er et væsentlig hurtigere spil end baseball.

Læs mere om softball på softball.dk

God service, bedre råd når du skal købe udstyr til Baseball, Teeball & Softball


Skulle du have spørgsmål vedr Baseball, Teeball eller Softball, så ring på 7550 6011 eller skriv en e-mail på post@presencosport.dk. Vi er altid klar til at hjælpe dig med råd og tilbyder også et bredt sortiment af udstyr til andre boldspil.

Henter produkter ...