Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Sportstape | Kinesiologitape

Sportstape og Sportsbind | Til skader og forebyggelse af skader


Vi har kinesiologitape, sportstape og bandage til behandling af sportskader. Så står du har mangler tape til behandling, så tjek vores store udvalg her! 


Kinesiologitape - Forebygger, stabilisere eller lindre smerter


Du har nok set de mange sjove farver, som flere sportsudøvere løber rundt med på kroppen. Det ligner næsten kunst, den måde deres fysioterapeut har tappet dem op. Men det har skam et formål. Kinesiologitapen som har de flotte farver, men kan også fås i sort er et rigtigt godt hjælpemiddel til skader. Uanset om du skal forebygge, stabilisere eller lindre smerte, hjælper kinesiotape dig med at komme hurtigere tilbage til din sport. 

Kinesiologitape bliver i daglig tale kaldt alt fra Kinatape til K tape. Selvom det bliver kaldt noget andet, har det fuldstændigt samme funktion, som man søger ved brugen af disse. Kinesiologitape kan både have en forebyggende virkning eller bruges i forbindelse med smertelindrende behandling i led og muskler, i forbindelse med sportsskader.


Hos os kan du købe pre-cut kinesiologitape, hvor du så køber en pakke med en hel rulle, og så du selv klipper af det du nu skal bruge. Kinesiologitape er vandtæt og kan dermed bruges til alle former for sport. Kinesiologitape har ofte en levetid på 3-4 dage - kan dog ikke genbruges, hvis du rykker det af, med det samme!


Almindelig sportstape


Vi kender alle den almindelige hvide sportstape, fra lægetasker og sportstasker som har mange gøremål. Spiller du kontaktsport og har du øreringe eller piercinger? Så er det nemt at bruge sportstape, så du ikke bliver revet i dine øreringe eller piercinger. Sportstapen bruges også til mere funktionelt brug, som til sportsskader. Sporttape er ikke strækbart pg derfor er den velegnet til 2 specielle funktioner:   1. Regulere stabiliteten - Sportstape bruges til forebyggelse og genoptræning efter skader, og det kan være alt fra en forstuvet finger til en forstuvet fod. Du kan altså bruge sportstapen til at ændre stabiliteten omkring det skadet led, og jo flere lag jo bedre stabilitet. 


  2. Ved akutte skader, benyt sportstape - Får du en akut skade, som en forstuvet finger er det en god ide at tape den op med det samme, for at mindske skadens omfang. Sportstapen mindsker nemlig hævelsen, og det er med til at forkorte tiden på skadens omfang. 

Vi har fokus på god service! 


I vores webshop har vi samlet hele vores store sortiment af sportstape og bandager, og vi sørger for at opdatere webshoppen løbende!  


Skulle du have spørgsmål til vores produkter, så ring til os på 7550 6011 eller skriv en e-mail på post@presencosport.dk. Vi er altid klar til at hjælpe dig med råd og et bredt sortiment!

Henter produkter ...