Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Legemåtter

Legemåtter


Her kan du finde mange forskellige slags legemåtter, som både kan bruges til gymnastik og leg, men også afslapning, og endda middagslur. Der er mange former, farver, tykkelser og størrelser at vælge imellem så tjek vores udvalg ud og find den der passer bedst til dine ønsker og dit behov.

Mange slags legemåtter


Til de mindste kan man med fordel kaste blikket over på vores Kravle måtte, som kan købes i 3 forskellige størrelser - 250 x 280 x 3, 350 x 280 x 3 og 450 x 280 x 3. Her kan børn gå på opdagelse og lære at kravle, stå og gå uden at falde og slå sig. Udenpå har den en aftageligt blå dug lavet af syntetisk læder af god kvalitet og har også en skridsikker bund, så den ligger lige som den skal.

Når det er tid til leg er denne Multi legemåtte med 21 dele det ideelle valg. Måttens dele kan sammensættes på mange forskellige måder, hvilket gør at legen aldrig bliver kedelig og at børnene kan udforske forskellige måder at lege på. Hvis det bliver nødvendigt kan der hos os også købes ekstra betræk til måtten.

Se også vores Kæmpe pude-måtte som er perfekt til at sidde, ligge eller tumle rundt på. På grund af størrelsen er der plads til mange på en gang. Fyldet består af flamingokugler og betrækket er lavet af vaskbart kunstlæder. Størrelsen på måtten er 200 x 200 x 25 cm. Dette er altså en alsidig måtte som kan bruges til lidt af hvert.

God service, bedre råd når du skal købe legemåtter


Vi sørger løbende for at opdatere vores webshop med nye og spændende produkter, hold dig derfor opdateret på vores nyhedsside

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, kan vi altid kontaktes på post@presencosport.dk eller på tlf. 7550 6011
Henter produkter ...