Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Garderobe | Opbevaring

Inventar til garderobe og opbevaring


Gode opbeveringsmuligheder


Vi har meget forskellge opbevaringsmuligheder til garderoben. Vi har blandt andet vores skohylde i stål i to forskellige størrelser og kan købes i 4 forskellige farver - gul, rød, blå og hvid. Der kan også købes en tophylde til skostativet. Så der i alt er 3 hyldes, som også kan vælges i 4 forskellige farver og to forskellige størrelser.

Vi har vores mobil knagerække, den er dobbeltsidet og let at flytte. Den har 4 hjul, hvoraf to af dem kan låses. Knagerækken er på børns højde, 117 cm, så de nemt selv kan hænge deres jakker op. Derudover er der en opbevaringshylde i gulvhøjde, som giver rigelig plads til sko og tasker.

Vægmonteret knage til støvler er ideel til garderoben, det undgår rod og kaos - da den kan monteres på væggen. Det gør rummet mere overskueligt og ser mere ryddeligt ud, samt det gør det nemmere for hvert barn selv at finde sine egne støvler.

Vores smarte omklædningsbænk til børn er praktisk når børnene skal have sko og tøj på. Du skåner ryggen ved at sidde på bænken, mens barnet er i samme højde som dig. Det gør det nemmere for begge parter. Den er ideel til børnehaver og indskolningen.

God service, bedre råd når du skal købe materiale til garderobe og opbevaring.


Vi sørger løbende for at opdatere vores webshop med nye og spændende produkter, hold dig derfor opdateret på vores nyhedsside, hvor du finder de seneste tilføjede produkter.

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, kan vi kontaktes på post@presencosport.dk eller på 7550 6011.
Henter produkter ...