Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Whiteboard | redskaber

Whiteboard | redskaber


Her finder du en lang række redskaber til whiteboard. Disse redskaber kan være med til at forbedre og udvide ens brug af whiteboardet.

Forskellige redskaber til ethvert formål


Se vores Rengøringsservietter eller Whiteboardrens hvis du gerne vil undgå problemer med rengøringen af tavlen. Her er du sikker på et godt resultat og en tavle der er ren og klar til næste gang den skal bruges. Der er også en Tavlevisker med filt der nemt tørrer tavlen ren. Dette er bare et udpluk af hvad vi har inde for rengøring, se derfor gerne resten af vores udvalg.

Ønsker du at have styr på tegne og skriveredskaberne så er disse Tusser til tavle et perfekt valg.  Her kan du vælge mellem et sæt med 4 stk. i farverne rød, blå og sort, eller et sæt med 10 stk i en række forskellige farver.

Eleverne vil elske at se deres opgaver hængt op på tavlen med farverige Plastikmagneter eller måske endda de sjove Smileymagneter. Disse kan bruges til at hænge mange forskellige ting op på tavlen.

Hvis du gerne vil have at dit whiteboard kan flyttes kunne det være ideelt med et Mobilt stativ til whiteboard, som har to hjul og er højdejusterbar i 80, 90 og 100 cm. På denne måde kan det nemt stilles til side eller flyttes tættere på eleverne så de bedre kan følge med.

God service, bedre råd når du skal købe redskaber til whiteboard


Vi sørger løbende for at opdatere vores webshop med nye og spændende produkter, hold dig derfor opdateret på vores nyhedsside

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, kan vi altid kontaktes på post@presencosport.dk eller på tlf. 7550 6011
Henter produkter ...