Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Blandet | Lær matematik

Blandet | Lær matematik


Find materiale som gør det nemmere at lære!


Mangler du undervisningsudstyr til matematik, der kan hjælpe børnene til at opnå bedre indlæring? Så er du kommet til det rette sted! Her finder du blandede redskaber.

Matematik er et af de vigtigste fag du har i skolen - man bruger matematik i næsten alle situationer. Kom godt i gang og få forståelsen af matematik ved hjælp af vores terninger, tællere, vores vægte, regnekæder og spil. Vi har meget blandet spil og genstande til forståelsen af matematik - så mon ikke om du kan finde noget til dit barn.

Vi har vores produkt tælle vedhæng som kan bruges til læring af forskellige matematiske emner. Her kan læres om sortering og tælle, samt symmetri, sekventering, manipulation, måling og estimering.

Hundrede | Gitter er et produkt hvor der er 100 felter og kan bruges på mange forskellige måder. For eksempel kan man lærer tallene op til 100 ogopbygningen, samt tabellerne fra 1-10 og få forståelsen af 2 tal der bliver ganget med hinanden.

God service, bedre råd når skal købe materiale til matematik.Du kan hente vores dedikerede katalog til sport, tennis eller svømning. Du kan downloade vores katalog her.

Vi sørger for løbende at opdatere vores webshop med nye og spændende produkter, hold dig opdateret på vores nyhedsside hvor du vil finde de seneste tilføjede produkter.

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter kan vi altid kontaktes på post@presencosport.dk eller 7550 6011.
Henter produkter ...