Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Musik sæt

Musik sæt


Vi har mange forskellige musiksæt med forskellige musikinstrumenter. De er ideel til både børnehaven men også til musikundervisningen for de unge børn. Lær en masse om instrumenter og lær samtidig om sammenspil mellem hinanden og jeres instrument.

Vælg mellem forskellige musikkasser

En af vores forskellige musikkasser er vores Music shaker box, som betsår af 10 forskellige slags shakers. I kassen får du 28 dele med, som gør musikundervisningen specielt sjovt. Sættet kommer i en praktisk opbevaringsboks lavet af robust plast.

Vi har også vores Rytmik standard sæt i rullevogn, som er det komplette sæt med 103 dele. Det kommer i et praktisk skuffestaitv med skuffer af plastik, hermed 4 hjul og farverige skuffer.

Se også vores musikvogn som er lavet af bøgetræ og har 3 skuffer. Sættet består af en masse forskellige instrumenter og er smart at opbevare sine instrumenter på og i. Den er meget ideel til undervisning, i skolen, derhjemme eller i børnehaven.

God service, bedre råd når du skal købe materiale til musikinstrumenter.


Vi sørger løbende for at opdatere vores webshop med nye og spændende produkter, hold dig derfor opdateret på vores nyhedsside hvor du nyeste tilføjede produkter er.

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, kan du altid kontakte os på post@presencosport.dk eller på 7550 6011.
Henter produkter ...