Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Musikafspiller

Musikafspiller


Vi har et stort sortiment af musikafspillere, samt mikrofoner, stativer og lydkabler. Vores sortiment er ideel til større forsamlinger, hvor enten musikken skal kunne høres af alle i lokalet eller hvor en person skal kunne snakke lokalet op.

Musikanlæg, mikrofon, lydkabler eller mikrofonstativer


Vores TLS håndholdte mirkofon som er trådløs, er perfekt til professionelle krav og arrangementer. Mikronfonen tilbyder høj kvalitet og er en perfekt stemme- og vokalmikrofon. Modtageren er tilsluttet lydkassen via 6,3 mm jackstik indgang.

Har du forestillinger i klasseværelset eller til større arrangementer i en hal eller i fri luft kan Compra Soundbox 9995 radio anvendes. Du kan justere diskant og bas individuelt. Den kan sagtens bruges til udendøres brug, da den er drevet af batterier der gør, du ikke behøver at tilslutte den til stikontakter - du kan frit vælge placeringen.

Mangler du et mikrofon stativ til de større forsamlinger, har vores stativ justerbar højde på mellem 95-210 cm. Et stabilt, rubust og sort stativ.

God service, bedre råd når du skal købe materiale til musikinstrumenter


Vi sørger løbende for at opdatere vores webshop med nye og spændende produkter, hold dig derfor opdateret på vores nyhedsside hvor du vil kunne finde alle vores seneste tilføjede produkter.

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, kan vi kontaktes på post@presencosport.dk eller på 7550 6011.
Henter produkter ...