Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Informationstavler | Ranglister

Informationstavler | Ranglister til tennis


Find den nye opslagstavle til ophæng af diverse dokumenter her. Infotavlerne bruges bl.a. til turneringsskema og ranklister over klubbers spillere. Vores informationstavler og ranglister kan bruges både i tennishallen og udendørs på tennisbanen. Alle informationstavler er  vejr- og farvebestandig tavle lavet af vedligeholdelsesfri og robust aluminium. Opslagstavlerne leveres med magnetisk bagplade og lås. 


Skal du bruge en opslagstavle til hallen, klubhuset eller andet, så kan du her finde informationstavler med glasrude, der åbnes på forskellige led.


Informationstavler og opslagstavler til tennisbanen


Kommuniker vigtig informationen ud til klubbens medlemmer i en flot informationstavle. Hæng den ved døren til vigtige beskeder, fotografier eller tennisklubbens rangliste.  Få styr på informationen til tennisklubbens medlemmer. I vores webshop finder du flotte informationstavler i flere forskellige størrelser, som kan bruges som opslagstavle til ophæng af ranglister og andet info til medlemmer i tennisklubben. Opslagstavlerne leveres både til montering på væggen, men kan også leveres til montering på stolper. Opslagstavlerne er modulopbyggede så flere infotavler kan sættes sammen. 


Informationstavlen kan leveres på en påskrift foroven på tavlen. Der kan f.eks. stå tennisklubbens navn eller en anden tekst efter ønske.


Rangliste


Har I en rangliste i tennisklubben kan klubbens medlemmer holdes opdateret med de seneste resultater.  En rangliste liste viser det indbyrdes styrkeforhold af klubbens spillere imellem. Et andet formål med at have en rangliste hængende i klubben kunne være er at få spillet en masse tennis på kryds og tværs mellem klubbens medlemmer. På ranglisten kan udfordringskampene anføres. Den giver mulighed for at udfordre hinanden til kampe og få noget kamptræning. Rangliste tavlerne leveres i stålplade med plastkappe.


I vores webshop har vi samlet hele vores store sortiment af informationstavler, opslagstavler og ranglister til tennis.


Vi holder løbende webshoppen opdateret med nyheder af udstyr til tennistræning og udstyr til tennisbanen. Har du spørgsmål vedrørende tennis udstyr og tilbehør, kan vi altid kontaktes på post@presencosport.dk eller 7550 6011.

Henter produkter ...