***FÅ FRI FRAGT MED KODEN "HOME20"*** Gælder ordrer over 500 kr. dog ikke stort gods
 

Romaskiner

Vidste du godt, at en romaskine giver dig effektiv træning af hele din krop? Når du træner på en romaskine, så aktiverer du nemlig mange af dine muskler og du får sat godt gang i blodomløbet. Det styrker din fyiske styrke og udeholdenhed, når du træner på en romaskine, men det træner bestemt også din kondition. 

Så det kan være en god ide, at anskaffe en romaskine til dit træningscenter eller klinik. Da det også er en populær cardiotræning, som giver sved på panden! Derfor har vi hos Presenco Sport udvalgt romaskiner fra producenter, som er specialiseret i træningsmaskiner til fitness ✓ Fx en KETTLER romaskine eller fra Horizon Fitness

Effekterne af romaskiner

Roning er meget hårdt, og fysisk udmattende, hvilket gør det til en yderst populær træningsform for mange mennesker. Romaskiner prøver på det bedste vis, at efterligne roning i vand, og den modstand man mærker, når man glider igennem vandet. Ved brugen af romaskiner, får man især styrket sin ryg og arme, da man trækker meget med disse muskelgrupper. Benene er dog også en vigtig faktor, da man skal skubbe sig frem og tilbage med benene, for at skabe nok trækkraft. Det er dog også værd at bemærke, at maven også spiller en stor rolle, da maven skal være stærk, for at have det bedste træk. Så dermed er det faktisk alle muskelgrupper, der er i brug, hvilket er derfor romaskinen er blevet yderst populær. 

KETTLER  

Vi har et fint udvalg af KETTLER romaskiner, i flere forskellige varianter. Vi har den mere klassiske form for romaskiner i form af KETTLER Romaskine STROKER. Den minder om de modeller man ser i sit lokale fitnesscenter. Den er udstyret med LCD-Display, med visning af 6 funktioner, nogle af disse er følgende, pulsområdeprogrammering til fedtforbrændings- og fitnessone, integreret pulsmodtager og hovedpulsmåling med fitnesskarakter.  

Maskinen er endvidere brugbar i privaten også, da sædeskinnen kan klappes sammen, så maskinen fylder mindre, og kan gemmes lidt væk, indtil den skal bruges igen. 

Horizon Fitness 

Horizon Fitness Romaskine Oxford V er en maskine i topkvalitet. Maskinen minder ligeledes med KETTLER's maskine, om dem man kender fra fitnesscentrene. Oxford V kommer med et indbygget luftmodstandssystem, der tiltager og falder i takt med hastigheden der roes med. Luften maskinen udgiver, er med til at give en let brise, som sørger for, at ens træk er mest muligt optimalt, i forhold til virkeligheden på vandet. Maskinen indeholder et LCD-Display, som udgiver informationer om din tid, hvor mange rotag du har taget, hvor mange watt du roer med, samt antallet af kalorier du har smidt. 

Denne model er også særdeles brugbar hjem til stuen eller soveværelset, da sædeskinnen ligeledes med STROKER, er sammenklappelig, så man kan gemme den væk. 

 • Horizon Fitness Romaskine Oxford V
  Horizon Fitness Romaskine Oxford V Varenummer: s23617
  9.647,50 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • WaterRower romaskine valnød, inkl. S4 skærm
  WaterRower romaskine valnød, inkl. S4 skærm Varenummer: F22111
  22.160,00 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • WaterRower romaskine Skygge, inkl. S4 skærm
  WaterRower romaskine Skygge, inkl. S4 skærm Varenummer: F22150
  18.246,25 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Reebok Romaskine GR
  Reebok Romaskine GR Varenummer: P300319
  5.998,75 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Nyhed
  Tunturi® Romaskine Platinum Pro
  Tunturi® Romaskine Platinum Pro Varenummer: s23613
  18.145,00 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Nyhed
  Tunturi® Romaskine R20
  Tunturi® Romaskine R20 Varenummer: s23612
  6.276,25 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Reebok ZJET Romaskine
  Reebok ZJET Romaskine Varenummer: P300326
  6.499,00 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms