***FÅ FRI FRAGT MED KODEN "HOME20"*** Gælder ordrer over 500 kr. dog ikke stort gods
 

Spinningcykler

Spiningscykler til fitness eller privatbrug. Hos Presenco Sport har vi et stort udvalg af spinningscykler, som kan anvendes til spinning i fitnesscentre eller som træningscykel i hjemmet. Tilkøb også en skridsikker måtte, så har du udstyret klar til spinning. 

Vi udbyder spiningcykler fra kendte mærker som Horizon og KETTLER som er specialiseret i, at producerer træningsmaskiner til fitness. Spinning er meget udbredt, der findes derfor spinningscykler i forskellig kvalitet og med forskllige funktioner og formål. Tjek vores produkter ud nedenunder

Hvorfor skal man dyrke Spinnig?

Man skal dyrke Spinning fordi det er, en af de mest effektive træningsmetoder til vægttab, til at komme i form, eller bare at holde sig i form. Det er meget hårdt, da man ofte cykler i intervaller med tung belastning på, hvor man giver sig fuldt ud, og sveden pibler ned af en. Herefter kommer man ned og ruller lidt og får vejret igen, hvorefter det ellers bare fortsætter på denne måde, indtil man er færdig. Det kan måske godt lyde lidt hårdt og knapt så sjovt som, vi giver udtryk for. Dog har vores entusiasme en begrundelse. Denne begrundelse skal findes i de sociale der er ved Spinning. Rigtig mange dyrker Spinning på hold i fitnesscentre, og her er der altid god stemning, grin og en entusiastisk stemning, både frem dine medcyklister, men så sandelig også fra instruktøren. Alle giver deres maks, hvad end det så er, og der er ingen sure miner at spore, kun glade mennesker der giver den gas på deres cykel. 

Spinningcykler 

Spinningcykler kommer i mange udgaver, og mange forskellige kvalitetsniveauer. Hvis man vil have noget af det bedste, så skal man gå efter en cykel som RACER 9 fra KETTLER. En feature som denne cykel har, som mange andre spinnigcykler faktisk ikke har, er LCD skærmen på cyklen. Med til skærmen kommer KETTLER World Tours programmet. Dette program gør det muligt, at cykle i New York's eller Tokyo's gader. Hvis man ønsker mere udfrodring, kan man også vælge at køre bjergetaper i Frankrig og Italien, hvor belastningnen indstilles efter bjerget automatisk. På den måde kan du teste dine ben af, og sammenligne dig med de professionelle. Cyklen kommer også med elektronisk gearvalg på styret, hvilket heller ikke er normalt. Kort sagt, er dette altså en maskine fra øverste hylde. 

Er man til de lidt mere "normale" spinningcykler, så er Horizon Fitness Indoor Cycle S3 et rigtig godt valg. Den kommer med manuel styring af belastning, ergonomisk sadel, nødstopsbremse og mere til. Den er perfekt til nye spinningentusiaster, der gerne vil træne lidt ekstra hjemme i stuen, og fåes til en yderst overkommelig pris, sammenlignet med den fremragende kvalitet man får. 

 • HORIZON Fitness Indoor Cycle S3
  HORIZON Fitness Indoor Cycle S3 Varenummer: s23137
  4.818,75 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Schwinn ® Bike Ic Pro
  Schwinn ® Bike Ic Pro Varenummer: s23093
  10.612,50 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Horizon Fitness Indoor Cycle GR7
  Horizon Fitness Indoor Cycle GR7 Varenummer: s23135
  11.578,75 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Horizon Fitness Konsol til GR Indoor Cycle
  Horizon Fitness Konsol til GR Indoor Cycle Varenummer: F22479
  928,75 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • TITAN LIFE Indoor Bike TRAINER S11
  TITAN LIFE Indoor Bike TRAINER S11 Varenummer: P300361
  2.999,00 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Nyhed
  TITAN LIFE Indoor Bike S72
  TITAN LIFE Indoor Bike S72 Varenummer: P300362
  4.999,00 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms