Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Akupunktur Modeller

Anatomiske modeller til akupunktur

Akupunktur modeller af diverse kropsdele og hele kroppen. Modellerne er ideale til øvelser og visualisering af de forskellige terapiformer. Stil den frem og dine patienter vil vide, at du udfører akupunktur.

Vores udvalg af akupunkturmodeller er fremragende træningsmidler, til oplæring eller perfektionering af ens evner så man kan yde den bedst mulige service til ens patienter.

Akupunktur i øret

Du kan f.eks. få en model af øret, som alt andet lige er et meget sart og småt område at udføre akupunktur på, derfor er det yderst vigtigt, at man kender de forskellige akupunktur punkter i øret. Derfor er det, at have et træningsmiddel som Model af øret super godt, da man her kan øve sin præcision ved at placere akupunkturnåle i øret. Endvidere kan man se nøjagtigt, hvor man skal prikke nålen i, for at patienten får den ønskede effekt af akupunkturen. 

Kropsmodeller 

Vi har to udgaver af kropsmodeller til akupunktur. Vi har en akupunkuturmodel af en mand og akupunkunkturmodel dame. Hvis du dermed er i besiddelse af begge, vil du altid vide lige nøjagtigt hvor nålen skal placeres, for at opnå den ønskede effekt. Modellerne er optimale til øvelser og visualisering af de forskellige terapiformer. Modellerne er lavet i et blødt skind, der giver en mere rigtig fornemmelse af hud, end hvis de bare var lavet i plastic. Derudover kommer de i en størrelse på 45 cm. i højden. 

Akupunktur i hovedet

Her finder du vores akupunkturmodel af et hoved som er lavet i henhold til kinesisk undervisning i akupunktur. De forskellige akupunkturpunkter og medianer er vist i forskellige farver, for en nemmere forståelse. Denne model er ligeledes med kropsmodellerne ideel til øvelser og visualisering af terapifomerne. Der følger endvidere en opslagsbog med som kommer i engelsk og kinesisk. Hovedet er 20 cm i højden. 

Henter produkter ...