Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


3D Tavler

3D Tavler med kroppens anatomi

Leder du efter en flot plakat til din praksis? Vores tavler er lavet med udformninger, der gør, at 3D effekten gør plakaten meget mere interessant at se på og mærke udformningerne. Tavlerne kan bruges både til indretning, undervisning og arbejde!

Vi går meget op i læring og viden, hvilket disse tavler er med til at fremme. Det faktum at de så er i 3D, gør kun læringen nemmere og mere effektiv, da man kan få en føling med det man ser. Det giver en ide om hvordan kroppens bygning er, mere end bare det man lige kan se ved at kigge på en plakat. 

3D Tavler

Hos Presenco Fysio finder du 3D tavler til henholdvsi muskelsysystemet, nervesystemet, det menneskelige skelet, det vaskulære system samt rygsøjlen. Alle tavler er super nemme at rengøre. De er lavet af fleksibelt, genanvedeligt, resistent og ikke-giftigt plastik. 

3D tavle af muskelsystemet er perfekt til din klinik eller praksis, hvor den kan hænges op som faglig information og læring, men også bare som pynt hvis det ønskes. Tavlen fremviser muskelsystemets opbygning, og hvor på kroppen de forskellige muskler er placeret. 

3D plakat af nervesystemet giver dig et super indblik i nervesystemet i den menneskelige krop. 3D tavlen giver dig muligheden for at føle hvordan kroppens nerver bevæger sig rundt i kroppen. 

3D plakat af det menneskelige skelet er ligeledes med de andre plakater og tavler perfekt til undervisning i hvordan en menneskeligt skelet ser ud. 

3D tavle af det vaskulære system også kaldet kredsløbet er perfekt til dig, der gerne vil se helt ind i mennesket. Tavlen er trykt i plastik, som er formet med en dybde der fremhæver alle motiver på tavlen. 

3D tavle af rygsøjlen er super til dig, der skal undervise dine kunder i hvor deres smerte sidder. Her kan de selv få lov at mærke på tavlen hvor problemet er.  

Henter produkter ...