Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Behandling

Anatomiske plakater til behandling

Har du behov for plakater til behandling? Så er du kommet til det rette sted! Vi har plakater til akupunktur, massage og terapi, der demonstrerer de vigtigste punkter på kropsdelene og nervebanerne!

Hos os finder du et stort udvalg af plakater der kan gøre dig til en bedre akupunktør, massør eller terapeut. Der er masser af lærerig viden på plakaterne, som man med sikkerhed vil kunne benytte sig af, hvad end man er studerende eller færdiguddannet.

Akupunkturplakater

Vi kan f.eks. tilbyde den plakat der illustrere akupunkturpunkter på kroppen, denne plakat i samarbejde med vores akupunkturmodeller vil kunne give fremragende resultater. Plakaten kan fås i lamineret tilstand, så den er langtidsholdbar og resisten overfor vand. 

Eller hvad med denne lille plakatbog om akupunktur. Bogen har størrelsen 24x34 cm. og kommer med 12 plakater. I bogen vil du finde indhold om kropsakupunktur, hånd akupunktur, fodakupunktur, hovedakupunktur og øreakupunktur. Du vil altså få en stor viden, for en super pris. 

Andre plakater

Udover akupunkturplakaterne kan du finde en masse andre plakater om kroppen. Der er f.eks. plakater om skuldertræning, ergonomiske arbejdsstillinger, massage, triggerpunkter, reflekszoner på hænder og fødder samt flere andre spændende plakater. 

Henter produkter ...