Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Læringskort om kroppen

Læringskort om kroppen

Her finder du læringskort om kroppen og dens opbygning! 

Læringskort

Hvis du er på udkig efter læringskort om kroppen og dens opbygning, jamen så led ikke videre, vi har sikkert lige hvad du leder efter. 

Vi har f.eks. dette Prometheus læringskort om Anatomi, som kommer med udvalgte billeder af kroppens anatomi med nøje beskrivelser af kroppens opbygning. Du finder et væld af eksamensrelevante informationer og spørgsmål. Sættet indeholder 460 kort med unikke billeder af hele menneskets anatomi. Dette læringssæt gør læring sjovt, og sørger for at gentagelser ikke bliver kedelige. 

Hvis dette ikke er noget for dig, så ville disse Læringskort om Muskelsystemet måske være mere i din boldgade. Kortene kommer i A7 format der gør dem nemme at benytte sig af. Kortene er lavet meget simpelt, og indholdet bliver holdt kort, så man har nemmere ved at huske de mange nye informationer man får. Din læringstid mindskes betragteligt ved brug af disse kort, samtidigt med at du har det sjovt. 

Du finder flere varianter af læringskort hvis du kigger vores udvalg igennem nedenunder. Vi er sikre på, at du nok skal finde det du leder efter lige her. 

Henter produkter ...